A csapok záródnak

A nemzetközi helyzet fokozódik. Ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség. A fülkékben végbement forradalom kerékkötői nem akarják megérteni a nemzeti együttműködés rendszerét, ezért szükség van a megbízható elvtársakra a társadalom minden posztján.

Mit takar ez a nemzeti együttműködés?

Együttműködünk, aki velünk együtt akar.

És mi lesz az ideológiailag nem eléggé képzettekkel?

Különféle polgármesterek vannak a térségben, de egyvalamit senki sem enged meg magának, ha velem akar együttműködni, hogy a személyemet és munkámat gyakorlatilag kritizálja. Forrás oda megy ebben a térségben, amit én jóváhagyok. Amit én nem hagyok jóvá, oda nem megy forrás.

Akkor az együttműködés itt nem működhet?

Ezzel az írással meg ezekkel a dolgokkal ezeket a csapokat te elzártad magad előtt, ezt vedd tudomásul. Ilyen stílussal és mentalitással túlságosan sok mindenre ne számítsatok. Az élet nem habostorta.

De hát hogyan lesz így béke, szabadság és egyetértés?

A torkánál ragadtad meg a kérdést. A nemzeti együttműködés szellemvasútja, ez kell a dolgozóknak! A szavak tartalmát pedig hagyjuk a haldokló nyugat ópiumának.

És mi lesz ezek után?

Mi azt valljuk, hogy nem a szavak, sokkalta inkább a tettek beszélnek. Ez az új magyar narancs. Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk. Jó együttműködést kívánunk!

 

Néhány együttműködésben eltöltött évvel később:

Nem baj! Nem baj! Visszasírnak még maguk engem!

Hát erre azért nem mernék megesküdni.

 

bng szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://emberitisztesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr703081470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása