Töröljük el a rezsit!

Az aláírásgyűjtési kampány során az emberektől kapott bátorítások, és elvárások alapján a Kormány nem áll meg 10 %-on a rezsicsökkentés terén! A Húsvét utáni első parlamenti munkanapra Rezsi Szilárd meg fogja álmodni ennek pontos gazdasági hatásait és benyújtja az eltörlésről szóló egyéni képviselői indítványát.

Nem igazán láttunk még Magyarországon mesterembert számlát adni az elvégzett munkákról, miközben a gyakorlatban mind minimálbéren vannak bejelentve. Sírnak, hogy nincs bevételük, míg mindannyian látjuk, hogy milyen autókkal járnak. Mivel az erre hivatott adóhatóság nem sok sikert tudott felmutatni e tekintetben az elmúlt évek során, ezt a felháborító visszaélést az Alaptörvény módosításával fogjuk orvosolni. Minden szolgáltatást nyújtó vállalkozó köteles lesz a nevére venni két nyugdíjast, akiknek a rezsi költségeit a jövőben ő fogja fizetni.

Azt látjuk, hogy vannak még Magyarországon olyan megátalkodott cégek, akik nem restellnek pozitív eredményt elérni a működésük során. Mivel ez csak és kizárólag az emberek megkárosításával érhető el, ezért minden nyereséges vállalat az adózás utáni eredményének a felét köteles egy erre a célra elkülönített állami rezsiszámlára befizetni. A rezsieltörlés Kormánya ebből fogja az aláírási íven megadott címekre utalni a híveknek a rezsi fedezetét, melyet majd a Királyi Posta narancssárga borítékban kézbesít. Így, akik több családtagjukkal is feliratkoznak, akár több bevételhez is juthatnak, mint amennyi a kiadásuk.

Nekünk nem diktálnak Brüsszelből! A tőlük kapott soha nem látott mértékű támogatást a Magyar Villamos Művek működésére fordítjuk. Így a fogyasztóknak ezután nem kell majd ezt az MVM fentartásához szükséges, és az áram árának 40 %-át kitevő költséget viselniük. Ha az új atomerőművet sikerül a Közgép segítségével néhány ezer milliárdból megépítenünk, attól kezdve senkinek nem kell majd az áramért fizetnie. Miután a MOL államosítását is elvégeztük, törvénybe iktatjuk, hogy az eddig sikertelen algyői palagáz kinyerési kísérletek is teljesítsék a NER által támasztott elvárásainkat. Ekkor megvalósul víziónk: a teljes ingyenesség!

bng szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://emberitisztesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr845175922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása