Mindennapi Őszödeink

 Az elmúlt 8 évben folyamatosan bíráltuk a kormányzati tehetetlenséget, a kész terveink birtokában azt ígértük, azonnal munkához látunk. Az emberek döntése után alig 1 évvel már sikerült is kidolgoznunk egy akciótervet, amely alapján egyszer majd meg fogjuk mondani, mikor kezdünk hozzá.

Az elmúlt 8 évben a magyar gazdaság az elhibázott politika folyományaként a tönk szélére került, bár tudtuk, hogy rossz a helyzet, de mégsem sejtettük. Még kérünk egy kis időt az azonnali intézkedések megkezdéséhez.

Az elmúlt 8 évben azt hangoztattuk, hogy a gazdaság talpra állítására a növekedés a csodaszer, akár a költségvetés hiányának az elengedése árán is. Mióta a Kancellárasszony eligazítást tartott nekünk a témában, azóta le kell győznünk az államadósságot.

Az elmúlt 8 év hibáit követően 1 millió új munkahelyet ígértünk. Hatalmas siker, hogy 1 év munkahelyteremtés eredményeként 30 ezerrel dolgoznak többen. Nyilván Gyurcsány a hibás, hogy az év elejéhez képest viszont 19 ezerrel kevesebben.

Az elmúlt 8 évben felvett hiteleket mind felélték a felelőtlen elődeink, és csak minimális összegek állnak az új kormány rendelkezésére. De a MOL részvények megvásárlását azért még éppen kifutotta.

Az elmúlt 8 év utolsó felvonásában Bajnai a kudarcok kormányát vezette. A kormányváltás után másfél hónappal az ország-világnak megmutattuk, hogy amit Magyarország az elmúlt időszakban csinált, azzal lassan világbajnok kiadáscsökkentésben.

Az elmúlt 8 évben tarthatatlannak ítéltük azt a helyzetet, hogy a magyar embereket kizárják a saját, nyugdíjcélú megtakarításaik feletti rendelkezésből. Hatalomra kerülve gyorsan állami kézbe vettük a vagyonukat, nehogy valaki ezt komolyan gondolja.

Az elmúlt 8 évben a kormánnyal elégedetlen tüntetéseken fontosnak tartottuk, hogy az emberek meg tudják védeni a saját, és a társadalom alapvető érdekeit, értékeit. Kormányra kerülésünk óta a tüntetéseket a saját politikai pecsenyéjüket sütögetők szervezik, akik bohóctréfát űznek a megbízatásaikból.

Az elmúlt 8 évben a Kossuth téri kordonnal ketrecbe volt zárva az ország, ezután majd csak a törvényhozás használhatja a teret.

Az elmúlt 8 év katasztrofális közbiztonsági állapotát 2 hét alatt ígértük rendbe tenni. De ha még mindig ott tartunk, hogy az ország csak akkor tud fejlődni, ha rend lesz, akkor tessék mondani: mi volt az elmúlt 1 évben.

Az elmúlt 8 évben az összetartozás Európáját ünnepeltük, de az ország hajóját irányítva már nem engedjük, hogy Brüsszelből diktáljanak nekünk, és a haldokló Nyugat ópiuma zavarja meg elménket.

Az elmúlt 8 évben felszólítottuk a kormányt, hogy ítélje el a Kínában dúló etnikai erőszakot. Kormányzati pozícióból nézve viszont inkább csak bohózat, hogy a nyugati ember például Tibet és Kína konfliktusát egyfajta megkérdőjelezhetetlen erkölcsi magaslatról próbálja megítélni.

Az elmúlt 8 év felelőseit el kell számoltatni. Bulldogi kormánybiztos fogott is már néhány strómant. Még szerencse, hogy olyan elmélyülten vizsgálódik Esztergomban, Zuglóban, és Heves megyében.

Az elmúlt 8 évben a Zuschlag módszerrel osztották a forrásokat, most azokhoz megy a pénz, akik nemzeti együttműködnek velünk.

Az elmúlt 8 évben a munkavállalók és a családok pártján álltunk, most a Nemzetgazdasági minisztérium partizánjai, az emberek döntésével szemben korlátoznák a jogaikat.

Az elmúlt 8 évben a média a hatalom szekerét tolta, nos ebben sokat sikerült erősíteni.

Az elmúlt 8 évhez képest tulajdonképpen mennyivel is vagyunk előrébb?

bng szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://emberitisztesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr623107328

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A svájci frank az önkormányzatokat is kiütheti 2011.08.04. 14:49:06

Nagy bajban vannak az önkormányzatok is a svájci frank szárnyalása miatt, hiszen egy hajóban eveznek a lakossági devizahitelesekkel: nekik sincsenek devizabevételeik, az árfolyam emelkedése miatt pedig forintban egyre többet kell fizetniük. A főleg 200...

Trackback: A svájci frank az önkormányzatokat is kiütheti 2011.08.04. 14:49:06

Nagy bajban vannak az önkormányzatok is a svájci frank szárnyalása miatt, hiszen egy hajóban eveznek a lakossági devizahitelesekkel: nekik sincsenek devizabevételeik, az árfolyam emelkedése miatt pedig forintban egyre többet kell fizetniük. A főleg 200...

Trackback: R.I.P. Magyarország 2011.08.03. 13:08:37

A magyar öntudat felvállalását manapság a megbélyegzettek kisebb-nagyobb csoportja tudhatja magáénak, akik hovatartozásukat büszkén felvállalják....

Trackback: R.I.P. Magyarország 2011.08.03. 13:08:37

A magyar öntudat felvállalását manapság a megbélyegzettek kisebb-nagyobb csoportja tudhatja magáénak, akik hovatartozásukat büszkén felvállalják....

Trackback: Back to the Future 2011.08.03. 09:50:50

A visszamenőleges törvénykezés hasznos dolog....

Trackback: Utánam! Izé, akarom mondani előre! 2011.07.30. 18:52:31

Kiáltott fel a Nagy Vezér és leült a domb tetejére, ahonnan kényelmesen szemlélte, ahogy a csapatai megrohamozzák a gonosz bankok állásait. Mert mondanom sem kell, hogy ez a háború a Nagy Magyar Honvédő Háború, az államadósság ellen.Bevallom, hogy most...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása