A sárga úton

A pályázat alapvető célja: a Nagy Varázsló országának lízingszerződés keretében történő üzemeltetése.

A meghívandó pályázók körének meghatározása: a haldokló nyugat letűnt elveivel azonosulni nem kívánó piros cipős keleti népgazdaságok.

A pályázat tartalma: ígéretek a forgószél megregulázására, szándéknyilatkozatok az ész, a szív, és a bátorság kiíróval történő megosztására, a szolgáltatás pontos díja meghatározásának "az emberek" nyugalma érdekében történő kerülése.

A pályázóval szemben támasztott követelmények: a pesszimizmussal, a kiábrándultsággal, a kishitűséggel és a lemondással szemben történő ellenállás.

Kizáró okok: átlátható, konkrét számokat, és a szerződő felek közötti kötelezettségeket rögzítő pályázati anyagok beadása, illetve az imf betűszónak a pályázó nevében történő szerepeltetése.

A pályázat kiírójának kötelezettségei: kritika nélküli lelkesedés a pályázó tevékenysége iránt, a korábbi üzemeltető Nyugati Boszorkány üldözése.

A pályázatokat a "csak Óz titka ki ne derüljön" jelige feltüntetésével a Csodák Palotájába kérjük címezni.

bng szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://emberitisztesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr343020311

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha demagógia, akkor legyen demagógia 2011.06.29. 19:39:38

A Fidesz-frakció szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye:"A mi feladatunk az, hogy megnyerjük az ország egyik legnagyobb háborúját, amelyet a munkanélküliség ellen vívunk. Ebben csakis azok lehetnek szövetségeseink, akik akarnak dolgozni. Az út...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása