Millió darabos kérdőív

A Hakapeszi Maki által irányított, a Kérdőíveket Polgári Mutyivá Alakító Társaság (KÉPMUTATÁS) összesítette hányan "Voltak, akik..." értettek a szóból. Az igazmondásáról messze földön ismert vezető tájékoztatójában kiemelte, hogy a kiértékelés adatait Herr Münchausen külföldi megfigyelőként történő részvétele mellett, Dr. Háry János közjegyző hitelesítette, így az egész folyamat mindvégig átláthatóan, bárki számára ellenőrizhető módon zajlott.

Újságírói kérdésre, mely szerint mi biztosítja, hogy nem kerül sor a válaszadók azonosítására szolgáló vonalkódoknak és a politikai irányultságra utaló válaszoknak külön adatbázisban történő összerendelésére, csak annyit mondott, hogy részéről még a feltételezés is sértő, mert ők "egyáltalán nem olyanok". Ez végtelenül megnyugtató. Ugyancsak örömteli, hogy krumplit, cipőpasztát, fakanalat, és hasonló holmikat jelölő vonalkódokkal ellátott, illetve rajzos kedvű értetlenek által visszaküldött levelek levonása után, a válaszadók közel 99 %-a annak megfelelően hallatta a hangját, ahogyan azt tőlük elvárták. Ezt joggal értékelte a kormányfő személyes szócsöve óriási sikerként. Figyelemre méltó továbbá az a történelmileg egyedülálló rekord, hogy a miniszterelnököt tanácsaival segítő Pozsgai Imre nem először élhetett át ilyen diadalt, mivel a 80-as évek közepén a Hazafias Népfront színeiben, egyedüli jelöltként már aratott hasonlóan nagyarányú győzelmet.

Hakapeszi úr, azt az időközben érkezett információt, mely szerint a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete 1,5 millió kérdőívet gyűjtött össze, egyszerűen politikai kacsának minősítette. Szerinte nem adhatunk hitelt olyan állításoknak, melyek mások számára ellenőrizhetetlen, bemondáson alapuló adatokat tartalmaznak. Ezt az alkalmat is kihasználva, hangot adott annak a követelésének, hogy képviselőik jelen lehessenek a kérdőívek értékelésénél. Addig pedig hiszi a piszi...

bng szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://emberitisztesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr852995283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása