LMP

Megkerestek. És úgy döntöttem, hogy vállalom. A Lehet Más a Politika jelöltje leszek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei 4. sz. választókörzetben a parlamenti választásokon.

Hogy miért?

Mert úgy érzem, hogy elérkezett a cselekvés ideje. Már nem elég csak beszélni arról, hogy mit kellene tenni, hanem azt is meg kell mutatni hogyan. A hőbörgés kevés, így is sokan vannak, akiknek ebben merül ki a tevékenysége.

Bár magam párton kívüli vagyok, jószándékú embereket ismertem meg az LMP tagjai között. Olyan tanárok, művészek, mérnökök, környezetbarátok vállalják a szereplést, akik eddig távol tartották magukat a politikától. Úgy érzem segítenem kell őket.

És ami a legfontosabb: szeretném végre megméretni, hogy mennyire van igény a tisztességre, arra amit ez a blog terjeszteni kíván. Kész vagyok érte belépni a politika színpadára. Továbbra is tartom a szavam, önként vállalom a számonkérhetőséget, nem tartok igényt a mentelmi jogra: ezek által is demonstrálva, hogy komolyan gondolom a tisztességet, és nem csak a kampány alatti ígéretek szintjén maradok az.

bng szólj hozzá

A bejegyzés trackback címe:

https://emberitisztesseg.blog.hu/api/trackback/id/tr501705762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása